Category: Gale Apple
Ngwaahịa> Apple ọhụrụ> Gale Apple> Ghichaa Glaya Apple
Ghichaa Glaya Apple

Ghichaa Glaya Apple

Get Latest Price
    Share:
    • Min. Nhazi: 1 Kilogram
    Nkọwa
    Njirimara Ngwaahịa

    TraitsFresh

    SpeciesApple

    VarietyGala

    Nkwakọ ngwaahịa & nzipu
    Ere Ngwa: Kilogram
    Video Company
    Ce41BB466B26F20F20F21B045f04f052A1C8
    00:28
    Nkọwapụta ngwaahịa
    Apụl bụ mkpụrụ osisi a na-ahụkarị ma na-ewu ewu, ọ gaghị abụ naanị rie ahịhịa, kamakwa enwere ike iji ya mee ọtụtụ efere dị iche iche na-atọ ụtọ. N'okpuru ebe a, m ga-ewebata ụzọ dị mfe ma dị mfe iji sie apụl. Nke mbụ, ụzọ kachasị mfe bụ ime ka Applesaauce mgbe apụl dị oke ma marmalade, ha nwere ike ịpụ ma hapụ ha na ite ikuku. Enwere ike iji APASESAAASE na achịcha na kuki ma ọ bụ oatmeal, nke dị ụtọ ma na-atọ ụtọ. Nke abuo, a ga-eji apụl mee ihe iji mee ka achịcha apple. Bee na isi apụl, na-agbakọta shuga, pawuda na ihe ọ lemonụ, cinnamon na lemon, wee tinye n'ọnụ nke achịcha na ndụ dị mma, mgbe ahụ Mee obere mbelata n'elu achịcha na akpọọ nkụ na preheated oven ruo mgbe aja aja na-acha aja aja. Nke a na - eme ka apụl na - atọ ụtọ achịcha, crisp na mpụga ma dị nro n'ime. Ọ bụ ahịhịa na-acha uhie uhie na ihe ọ juiceụ, na mmanụ lemon na mmanụ oliv na-enye ume ọhụrụ, ọgaranya na vitamin na eriri, bụ ezigbo efere dị mma
    Na mgbakwunye na Gale Apple, anyị nwekwara mkpụrụ oge dị ka Huanauu Apple, Golden na-atọ ụtọ apụl, na-acha ọbara ọbara apụl, Qorce apụl na Fuji Apple.


    Contact Us Now
    Enter your inquiry details, We will reply you in 24 hours.
    Please fill in the information
    * Please fill in your e-mail
    * Please fill in the content
    Category: Gale Apple
    Ngwaahịa> Apple ọhụrụ> Gale Apple> Ghichaa Glaya Apple
    Zipu ozi
    *
    *

    Anyị ga-akpọtụrụ gị nso

    Dejupụta ozi ndị ọzọ ka ọ nwee ike ịkpọtụrụ gị ngwa ngwa

    Nkwupụta nzuzo: Nzuzo gị dị anyị ezigbo mkpa. Companylọ ọrụ anyị na-ekwe nkwa igosipụta ozi nkeonwe gị na mgbasa ozi ọ bụla na-egosi na ọ bụla e ji ikike doo.

    Zipu